<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Media on aina täynnä mielenkiintoisia asioita. Ulkomaalainen mies pahoinpidellään Helsingin poliisiputkassa. Poliisin ylin johto ei saa asiasta tietoa ennen kuin vuoden päästä kun asia uutisoidaan näyttävästi Iltalehdessä.Miten asiaa kommentoi poliisin ylijohtaja – hän antaa asianomaisille satikutia. Seuraavaksi tämän kohtuullisen ankaran väkivallan teon kommentoijaksi ryhtyy sisäministeri joka toruu asianosaisia – hyi hyi, ei sitä nyt tuolla lailla saa ihmisiä hakata.

                      Ei liene syytä miettiä asiaa sen enempää.Satikutia tuli ja torumiset päälle, mahtaa nyt pahoinpitelijöitä harmittaa, voihan turkanen sentään..miten ihmeessä tämä kuulostaakin niin 50.luvun kotimaiselta elokuvalta.Mahtoi siinä väkivallan uhrin luottamus suomalaiseen oikeusjärjestelmään nousta oikein urakalla – sentään annettiin satikutia ja toruttiin.Eivätköhän opi oleen vähän varovaisempia sen pampun kanssa seuraavalla kerralla.

                      Ja Karjasillan sielunpaimenen seikkailut naismaailmassa jatkuvat yhtä ankaran vanhatestamentillisina kuin ennenkin.Nyt tosin hiippakunnan muut sielunpaimenet ovat pistäneet tässä mediamylläkässä kovat piippuun ja julkistaneet Pöyhtärin muitakin ansioita – hän ei suostu vihkimään eronneita pariskuntia tai jos suostuu niin vihkii vain sen omasta mielestään syyttömän osapuolen.Hupstuijaa mikäli tämä hiippakunnan arvovaltaisten pappien levittämä propagandapläjäys on totta.Millä perusteilla Pöyhtäri arvioi eronneiden syyllisyyden.Onko hän unohtanut Raamatun viisaudet tuomitsemisesta vai onko vain niin todellinen vanhan testamentin , vanhan liiton jäsen että on päättänyt ottaa kiven oman käteensä ja viskata sen syyllisen päähän, ottanut käyttöönsä tämän kunnon nigerialaisen oikeuskäytännön: kaivetaan syyllinen kuoppaan, peitetään pää pussilla ja kivitetään hengiltä.

                      Median antamien vihjailevien tietojen perusteella voisi kuvitella näinkin.

                      Ja Jyrki Kataisen Iltalehdelle antama lupaus on jo johtamassa sairaanhoitajien lakkoon.90-luvulla laman aikaan sanottiin, että Suomen eliitti pelasti valtion ja jätti kansalaiset, työttömät heitteille. Sama poliittinen linjaus tuntuu edelleenkin olevan voimissaan. Tieto kertoo että samaan aikaan kun valtio ja valtiovarainministeri, tämä varsinainen kanisteri ei halua lisätä panoksiaan terveydenhoitajien palkkaukseen maksaa kuitenkin valtion velkaa nopeutetussa tahdissa pois.Mielenkiintoista nähdä millaisia seurauksia nyt tulee tästä valtion pelastamisesta kun edellisenkin Viinasen aloittaman projektin seuraukset ovat vielä hoitamatta ja köyhyys ja syrjäytyneisyys vain kasvaa koko ajan.

                      Ja kun Mauri Pekkarisesta nyt tuli uuden superministeriön johtaja niin voimme vain arvailla millainen innovatiivinen siltarakennusmaa Suomi mahtaakaan kohta olla, pian meillä on joka niemen ja notkon notkelmassa zombien näköinen huippuosaava siltainsinööri rakentamassa siltaa ja tietä niin pitkälle kuin tässä maassa asvaltoitavaa riittää.

                      Oi Suomi almaani minnekähän oikein olet matkalla näin kyynisen eliitin johdolla.Torutaan kyllä kovasti ja nutturaa vedetään tiukalle kun satikutiakin pitää antaa, on se niin ankaraa, ankaraa.